Milanović: Dodik mi je partner, ostali Srbi su divljaci (VIDEO)

Milanović: Dodik mi je partner, ostali Srbi su divljaci (VIDEO)

Dodik je na kraju istraumatiziran i cipelaren od svojih divljaka pa me morao prozivati

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović ponovo je u subotu pohvalio svog druga Milorada Dodika, kazavši da on nije isti kao ostali divljaci, kako je nazvao Srbe, koji su nedavno žestoko reagovali zbog njegove posjete Derventi, gdje u odlikovao pripadnike zloglasne 103. HVO brigade, koji su u tom gradu počinili stravične zločine nad Srbima

Ponovio je da je u Derventu išao u dogovoru sa Miloradom Dodikom.

„Ja idem u Derventu u dogovoru sa Dodikom da bi čovjek na kraju istraumatiziran i cipelaren od svojih divljaka morao me prozivati radi nečega što je naš dogovor. Kapirate. Da mi je rekao, slušaj nemoj dolaziti postoje tamo,ne bi dolazio i sa takvim sistemom mi imamo posla“, kazao je Milanović.

U takvom sistemu, kaže on, mi moramo tražiti ljude sa kojima se da razgovarati.

„Ja i dalje ne smatram da me je Dodik slagao, nego je krivo kalkulirao. Ja o ovome moram obavijesiti hrvatsku javnost, Srbe koji ovo gledaju, oni više vole nas nego mi njih“, kazao je Milanović.

Upitan da li mu je nakon ovog Dodik i dalje partner, Milanović odgovara:

„A ko drugi da mi bude partner? Ko? Draža Mihajlović, Dodik je Srbin, on je predstavnik Srba u Republici Srpskoj. Znam da bi meni više taktički koristilo da kažem to je treš. Nemam posla s njima, svi su Srbi isti. Nije tako, nisu svi isti, sa nekim ljudima se da razgovarati“, kazao je Milanović.

Naglasio je da ne bi išao u Derventu da mu je rečeno „nemoj dolaziti, neće biti dobro“, nego bi ceremoniju dodjele odlikovanja napravio u Hrvatskoj.

„Dođem među Srbe, a oni me čuvaju kao faraona i mašu mi. Nije to spontano bilo…“, kazao je Milanović.

(BN) Foto: Pixesll

CATEGORIES
Share This