„Umjesto svadbe spremaju sahranu“ Nastradali pjevač iz „Zvezda Granda“ pred smrt planirao ženidbu

„Umjesto svadbe spremaju sahranu“ Nastradali pjevač iz „Zvezda Granda“ pred smrt planirao ženidbu

Pjevač Nemanja Vuković (22) nastradao je početkom nedelje na auto-putu Šid – Beograd, a navodno je planirao da se oženi djevojkom sa kojom je dugo u vezi i sa kojom je živio.

Bili su nerazdvojni. Živjeli su zajedno kod njega. Želio je da je zaprosi i naravno da to proslavi sa svojim prijateljima i kolegama. Nažalost, sve je nestalo kad je izgubio život – kaže sagovornik koji je bio blizak sa Nemanjom Vukovićem.

Izvor navodi da su obje porodice nakon tragedije neutješne.

– Roditelji obe porodice su očajni. Ne mogu da vam opišem tu tugu koju osjećaju. Umjesto svadbe spremaju sinu sahranu. Nemanja ima i dva brata, koja su neutješna. O djevojci da vam i ne pričam. Ne prestaje da plače. Ljekari joj daju sedative i ne znam kako će izdržati sahranu. Bili su nerazdvojni. Često su dolazili kod Nemanje i njegove djevojke u Beograd iz Foče, ali i oni kod njih u Bosnu i Hercegovinu. Tuga je velika u porodici. Rodbina, komšije okupljaju se u Nemanjinoj rodnoj kući. Teško se nose s velikim i nenadoknadivim gubitkom – dodaje izvor za Kurir, koji iz poštovanje prema porodici ne želi javno da se eksponira.

Prema riječima istog sagovornika, roditelji i djevojka nastradalog pjevača nemaju snage saučešće da primaju.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This