Skaj otrkio da je Zvicer htio da ubije Vladu Mandića?!

Skaj otrkio da je Zvicer htio da ubije Vladu Mandića?!

Prema pisanju crnogorskih Vijesti, to porizilazi iz međusobne komunikacije koju je odbegli policajac Ljubo Milović preko kriptovane Skaj aplikacije vodio sa uhapšenim policajcem Petrom Lazovićem i više osoba, dok je Lazović o tome pričao i sa odbeglim vođom kavačkog klana Radojem Zvicerom.

Petar Lazović 9. februara preko Skaja poslao je poruku da Vlada Mandić dolazi u Crnu Goru i poslao fotografiju automobila koji vozi bivši rukometaš.

– To vozi Vlada Mandić. Možeš li obić. Vlada Mandić je onaj rukometaš, on je sa njim i neki Šijan. Oni su glavni finansijeri. Možeš li obići krug. Da vidimo gde će, ako ostane da noći gore da mu ga zaždijemo – piše u poruci.

O dolasku Vladimira Mandića u Nikšić, kavčani su razgovarali i prethodno krajem januara, a Milović tada Lazoviću prenosi šta je o tome rekao Radoje Zvicer, kom je nadimak na Skaju bio Born.

– Veli Born za Mandića odmah krupnom sačmom po koljena – piše Milović 27. januara.

– Hhahahah. Treba, neka ga oderu – odgovara Petar Lazović.

– Oće, samo neka jave odma kad uđu u Crnu Goru. Da ga upratimo isti tren – piše mu Milović, a Lazović konstatuje „tako je najbolje“.

Nepune dve nedelje kasnije, 12. februara 2021. Lazović javlja Miloviću da je Mandić ušao u Crnu Goru.

– Ušao Mandić sa Milom Božovićem. „Audi“.

Milović ga pita „kuda“, a Lazović mu šalje registarske oznake i odgovara da je ušao u Crnu Goru na graničnom prelazu Dobrakovo, i izveštava ga da je u društvu izvesnog Crnogorca koji živi u Beogradu.

Nekoliko sati kasnije, Milović pita: „Kuda je Mandić, hoće li u Budvu ili u Nikšić?“.

Lazović mu odgovara da će javiti, a onda podnosi detaljan raport, da je parkiran pored prostorija Demokratske narodne partije. Lazović ga pita je li siguran u to, „jer zna da su policajci čekali goste, a onda traži i da ih prate Milovićevi saradnici“.

– Neka ih uprate malo, pa da ga deremo. Častićemo, neka ih uprate. Milović mu oko 21 sat odgovara da ih policija „još drži“.

– Trebali smo ih bolan napadnut. Šta ih ovi bolan prepriječuju, pretresaju, o jadu rade. Samo će otići sad, a trebalo ih je napadnut – šalje on Miloviću nakon čega ga izveštava da će stajati sa strane, jer ih „pretresa 20 insprektora i policajca i na sve motre“.

– Vidi, samo lagano, slobodno, kad se neđe parkiraju, samo da mu ga izbušimo i eto – piše Lazović odbeglom policajcu.

– Usred dana, treba sjutra ako budu tu, samo naiđem, opalim jedan šanžer u auto i ćao.

– Znaš li koliko policajaca, bruka – odgovara mu Milović.

– Treba noćas ako ostanu ođe da spavaju, auto im izbušiti, 150 metaka u njega opaliti – odgovara mu ovaj.

(Kurir)

CATEGORIES
Share This