Novi detalji afere: Sve dokaze i alat bacili u Moraču

Novi detalji afere: Sve dokaze i alat bacili u Moraču

Kriminalna organizacija koja je iskopala tunel dug 30 metara u Njegoševoj ulici u Podgorici do zgrade Višeg suda gdje se nalazi depo sa dokaznim materijalom osumnjičenih, provalila je 8. septembra u prostoriju, a „posao“ su završili 11. septembra.

Kako prenose crnogorski mediji, “rudari” inače, srpski državljani Veljko Marković (32), njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) kopali su tunel od stana u suterenu do zgrade suda od jula, a dokazni materijal po nalogu nalogodavca iznosili su četiri dana.

Podsjetimo, istragom podgoričkog tužilaštva utvrđeno je da je pored Srba dio grupe bilo još šestoro ljudi, među kojima je Predrag Mirotić (31) pripadnik podgoričkog ogranka kavačkog klana uhapšen.

– Sumnja se da je kriminalna grupa 8. septembra uspjela da uđe u prostorije depoa i da su četiri dana, tačnije do 11. septembra svakodnevno iznosi dokazni materijal koji im je naručio nalogodavac. “Rudari” su navodno, prvo osmotrila prostorije depoa, a zatim krenuli u preturanje više stvari i predmeta u kojima se vode ili su završeni sudski postupci – navode lokalni mediji citijajući naredbu spisa predmeta i dodaju:

CATEGORIES
Share This