Mandić: Želim biti simbol pomirenja

Mandić: Želim biti simbol pomirenja

Crna Gora se mora izliječiti od teške bolesti korupcije kako bi postala članica EU, a Otvoreni Balkan može pomoći na putu integracija, kazao je on

Želim biti simbol pomirenja u Crnoj Gori, ali i predvodnik obnavljanja tradicionalnih vrijednosti, poručio je predsjednički kandidat Andrija Mandić u Tivtu.

Navodi da je jedna od najvažnijih obaveza sankcionisanje od strane nezavisnog pravosuđa onih kriminalaca koji su opljačkali Crnu Goru, te da bi se preko oduzete imovine od takvih ljudi dao jak zamajac ekonomiji.

Pojašnjava da se Crna Gora mora izliječiti od teške bolesti korupcije kako bi postala članica EU, a da Otvoreni Balkan može pomoći na putu integracija.

– Oslobodili smo Crnu Goru u Skupštini, Vladi, u skoro svim opštinama, ostao je samo još taj jedan punkt koji se zove predsjednik države, ali to će biti ona najvažnija pobjeda koja predstavlja konačnu poruku da je raščišćeno sa sistemom Mila Đukanovića. Mora se završiti sa vremenom pokvarenosti vlasti. Imamo obavezu da izgradimo jednu novu Crnu Goru – zaključio je Mandić.

(Dan)

CATEGORIES
Share This