Sportski komentator iz Pirota oduševio Srbiju (VIDEO)

Sportski komentator iz Pirota oduševio Srbiju (VIDEO)

 

Nije ništa neobično da se ljubiteljima sporta rad određenog komentatora veoma sviđa, baš kao što ima onih koji “nekog ne podnose”, smatrajući da bi i sami radili bolje taj posao. U zemlji u kojoj su donedavno mnogi smatrali da bi bili idealni selektor (pa sad malo ustuknili kada je Piksi na impresivan način odveo “orlove” na Mundijal), desilo se da se većina saglasila sa još jednim aspektom ovdašnjih sportskih zbivanja.

– Sportski komentator TV Pirot treba da dobije veću šansu – sumirano bi glasio stav onih koji su čuli kako pomenuti komentor, Borivoje Petrović, prati lokalne sportske događaje.

Povod za te reakcije je snimak koji je pred vama, a na kome se, pred meč pirotskih rukometašica, TV komentator, raspjevao:

– Izbiva me adrenalin!- uzviknuo je on na kraju pjevanja himne Srbije, a na oduševljenje mnogih koji su taj snimak dijelili ili vidjeli na društvenim mrežama.

 

Borivoje Petrović, inače, vrlo temeljno radi svoj posao, o čemu svjedoče brojni prilozi na TV Pirot, kojima gledaoce tog kanala podrobno izvijesti o lokalnom sportu, bilo da se radi o nekom veoma popularnom ili nekom od “manjih”, a i bilo da se radi o prvim timovima, ili podmlatku.

Sada je u prvom planu zbog ovog pjevanja “Bože pravde” pred meč rukometašica, ali sve ono drugo što se u njegovim prilozima može vidjeti, ne treba stavljati u stranu. Naprotiv. Tim prije što je temeljan rad lokalnih novinara, ukučujući i sportske (pa i one koji neobično vole da pjevaju i koje “izbiva adrenalin”), važan.

Srpskakafe

CATEGORIES
Share This