Kolekcija suvenira Ajron Mena zavrijedila Ginisov rekord (VIDEO)

Kolekcija suvenira Ajron Mena zavrijedila Ginisov rekord (VIDEO)

Kolekcija ljubitelja stripova iz Perua od 1.548 komada suvenira povezanih s Marvelovim junakom Ajron Menom donijela mu je titulu Ginisovog rekordera.

Miguel Andres Havijer rekao je Ginisovoj knjizi rekorda da je njegov prvi predmet Ajron Mena bila akciona figura koju je polovnu kupio 2007., a objavljivanje prvog filma o Ajron Menu naredne godine nadahnulo ga je da skupi još predmeta.

Havijerova zbirka sada uključuje 1.548 komada, uključujući akcione figure, statue, knjige, DVD-ove, odjevne predmete, ruksake i još mnogo toga.

Kolekcionar je rekao da cijeni Ajron Menov smisao za humor i inteligenciju, kao i ljudske mane ovog junaka, poput njegove arogancije i napuhanog ega.

https://twitter.com/GWR/status/1651211522440327172?s=20

Rekao je da mu je skupljanje predmeta Ajron Mena omogućilo uspostavljanje veza s drugim obožavaocima.

„Otkrio sam da ima mnogo ljudi koji cijene lik, Ajron Mena, kao i glumca, Roberta Daunija Džuniora“, rekao je Havijer za „GWR“.

Ginisova knjiga svjetskih rekorda saopštila je da Havijerova kolekcija nadmašuje onu prijašnjeg rekordera, filipinskog fana Marvelovog junaka, Džona Natanijela Laksamane, čiji je ukupni broj od 351 stavke prema evidenciji organizacije.

Još jedan obožavalac Marvela, stanovnik Irske, Garet Piter Palini, nagrađen je Ginisovom knjigom rekorda ranije ovog mjeseca za najveću kolekciju suvenira Dedpula – 2.250 predmeta, prenosi „Upi„.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This