Jovana provocirala Vedranu Rudan u jutarnjem, ona joj vratila duplo: “Još kad biste knjigu pročitali”

Jovana provocirala Vedranu Rudan u jutarnjem, ona joj vratila duplo: “Još kad biste knjigu pročitali”

– Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame – rekla je Vedrana Rudan u šali.

Voditeljka Jovana Joksimović u emisiji je pokušala da isprovocira književnicu Vedranu Rudan, ali je dobila neočekivani povrat.Vedrana je bila Jovanin gost u emisiji “Uranak”, a povod je bila nova knjiga.
– Dođite ako nemate šta da radite. Ona će meni sad potpisati knjigu, ja uvijek volim da pročitam šta mi je napisala, uvijek je to nešto… – rekla je Joksimovićka, a onda je počelo prepucavanje:
– Još kad biste i knjigu pročitali, ali to je previše, nećemo sad pretjerivati. Vi ćete potpis pročitati – odgovorila je Rudan.

– Ovo je moja emisija, ja sam urednica. Reklame – rekla je Vedrana Rudan u šali, citirajući Jovanu u situaciji kada je ugostila političara Mlađana Đorđevića, i dodala da se sjetila te situacije te da je sebi obećala “da će biti fina i da neće reći ništa provokativno”.- Hvala vam na toj samokontroli – rekla je Jovana Joksimović.- Napisaću ovde Ivani najvećoj, mislim ja to uvek prevedem. Da napišem Ivani ili Jovani?

Napisaću ipak Jelena, žena koja ima. Dakle, Jeleni najvećoj – govorila je Rudan dok je potpisivala knjigu.Podsetimo, Vedrana je i nešto ranije već potkačila Jovanu kada je gostovala u njenoj emisiji. Ona je tada, između ostalog, prokomentarisala voditeljkin brak s kantautorom Željkom Joksimovićem. Najpre, istakla je u kakvom bogatstvu par uživa, a zatim i izijnela svoje mišljenje o tome kako je Željko i te kako „imao sreće sa jednom ženom kao što je Jovana”.
.Međutim, iznenadila je mnoge pošto je izgovorila i kako „ne zna da li je Jovanin suprug muškarac, jer to je toliko široki pojam”, te da se ipak „on bolje oženio nego što se voditeljka udala”.
Telegraf
CATEGORIES
Share This