Francuz šokirao Parlament EU: Sramimo se zlodjela koje smo učinili srpskom narodu!

Francuz šokirao Parlament EU: Sramimo se zlodjela koje smo učinili srpskom narodu!

Francuski poslanik u EU parlamentu, Žan Luk Šafhauzer, funkcioner Nacionalnog fronta, u svom govoru u Evrpskom parlamentu je osudio podršku koju EU pruža kriminalnoj “državi” Kosovo.

– Zašto da zaboravimo našu dužnost da se sjetimo, naše sramote za one zločine koje smo počinili nad srpskim narodom, za NATO propagandu, lažne dokaze o etničkom čićšenju napravljene od strane Njemačke, da bi se podržalo bombardovanje. Svi ti lažni dokazi su bili tu i opravdavaju ono što se opravdati ne može, a to je uništenje ekonomije i naroda te zemlje – rekao je Žak Luk Šafhauzer.

On objašnjava kako su baš oni, Evropljani, napravili tu, kako on kaže mafijašku “državu” Kosovo otimajući od Srbije dio teritorije:

– Zašto da ćutimo o onome što smo stvorili na Kosovu, mafijašku državu koju smo mi, Evropljani izgradili na osnovu kriminalnih klanova uzimajući dio teritorije Srbije?

Zatim nastavlja veoma oštro da kritikuje EU:

– Uopšteno govoreći, naša politika proširenja za mene, kao evropskog Alzašanina je sramota. Umjesto da gradite mostove kao što zemlje istočne Evrope grade između Istoka i Zapada vi gradite zidove između različitih strana, kopate rovove samo zarad interesa zapadne dominacije i u krajnjoj liniji za interes SAD. Vaša politika proširenje je anti-evropska.

 

(Svakazenazna)

CATEGORIES
Share This