Evo za čim žali poznati glumac

Evo za čim žali poznati glumac

Popularni glumac Branislav Lečić iza sebe ima dva braka. Prvi sa Ivanom Vujadinović koji je trajao trinaest godina, drugi sa Ninom Radulović sedam.

Najviše me boli što nisam sačuvao ono što jesu moji roditelji. Razveo sam se dva puta, mislim da i ja snosim dio krivice, ali i druga strana. Porodica je sačuvana bez obzira što ja nisam i dalje u njoj. Moja djeca i Ivan i Ana iz prvog braka, i Lav iz drugog su blago koje imam. Griješio sam, ali sam neke stvari pogodio, birao sam ipak pametne žene koje kapiraju da ne smijemo preko djece da se poništavamo i ne smijemo da budemo u sukobu. Kad se rastaviš svako vodi svoj život, a djeca su epicentar zbog kog vrijedi živjeti, govori Branislav Lečić i ističe da sa svojom djecom razgovara o svim problemima.

– Mi o svemu razgovaramo kao vitezovi okruglog stola, otvoreno i iskreno i kazemo svoje mišljenje. Kćerka radi posao koji je izabrala, a kada osjeti potrebu da me nešto pita, ona me pita. Uvijek ostavljam otvoren prostor za njeno iskustvo i mišljenje, jer bez toga mislim da je besmisleno – dodaje.

Branislav inače ima i svoju školu glume, pa smo ga pitali kakav je profesor:

– Škola glume funkcioniše super, sad je već nova sezona. Traje već deset godina, Ja ne obučavam samo glumu, već obučavam nešto što se zove život – nastavlja glumac.

Lečić je otkrio u kojim sve projektima ga možemo gledati u narednom periodu, piše Blic.

– Za godinu dana, u filmu Radoša Bajića “Herolji Halijarda”, serija “Vazdušni most”, serija “Tunel” i daj Bože još nešto – zaključio je.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This