Čudna je današnja moda: Pariški brend osmislio torbicu u obliku kartonske kutije za hranu (VIDEO)

Čudna je današnja moda: Pariški brend osmislio torbicu u obliku kartonske kutije za hranu (VIDEO)

Inspiraciju za modu možete pronaći bilo gdje, a tome svjedoči i modni gigant Iv Sent Lorent.

Naime, njihov najnoviji proizvod torbica je koja izgledom podsjeća na kutiju za Hepi mil, odnosno kartonsku kutiju u kojoj se u nekim restoranima i lancima brze hrane nosi hrana za ponijeti.

Ovaj je model torbice nosi naziv Tejkavej boks beg, a može se pronaći u prodaji na službenoj stranici ovog pariškog brenda u dvije boje – kamel i crnoj, po cijeni od 1450 evra (oko 2.900 KM). Dio je muške kolekcije Enotnije Vačarela za kolekciju proljeće/ljeto 2023.

U detaljnijem opisu na stranici navodi se kako je torbica izrađena od teleće kože. Na njoj su urezani prepoznatljivi inicijali YSL u srebrnoj ili zlatnoj boji, a unutrašnjem dijelu ima džep i postavu od antilopa, prenosi Avaz.

Inače, YSL nije prvi brend koji predstavlja neobične modne komade. Radili su to i Lui Viton te Balenciaga, koja se posljednjih mjeseci našla u središtu kontroverzi. Ova modna kuća je u kolekciji jesen/zima 2022. predstavila plastične vreće za smeće koje je nazvala Treš pouč, a zatim ih pustila u prodaju po cijeni od oko 1790 dolara (oko 3.580 KM).

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This