Zvezdin tim snova: Čović ostao predsjednik, u skupštini Miličić, Vučević, Rakočević, Gurović

Zvezdin tim snova: Čović ostao predsjednik, u skupštini Miličić, Vučević, Rakočević, Gurović

Nebojša Čović ostaje predsjednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda, dok se Vladimir Cvetković vraća u svoj klub i biće počasni predsjednik Beograđana.

Nebojša Čović izabran je od strane članova Skupštine za predsjednika u narednih pet godina. Takođe, izabrano je novo predsjedništvo kluba koje će se sastojati od sedam članova ( dr Nebojša Čović, Branislav Baćović, Dragan Filipović, Đorđe Vučinić, Marko Kešelj, Nebojša Mitrović, Tomislav Šunjka), a takođe je novina i izbor dva potpredsednika, jedan će biti zadužen za ekonomska pitanja, drugi za sportska pitanja.

Image

Crvena zvezda će imati i novu Skupštinu koja će brojati čak 57 članova a  sačinjenu od brojnih poznatih imena iz svijeta sporta, ali i kulture. Jedan od najboljih košarkaša NBA lige Nikola Vučević biće dio Crvene zvezde a tu su i Igor Rakočević, Darko Miličić, Milan Gurović, aktuelni košarkaši Branko Lazić i Marko Simonović, te bivši fudbaler Zvezde Miloš Ninković. Pored njih Skupštinu će činiti navijači Crvene zvezde poput glumaca Srđana Timarova, Milana Kalinića i Gordana Kičića, zatim pjevača Momčila Bajagića Bajage, te supruga Ranka Žeravice, gospođa Zaga Žeravica.

Srpska Info

CATEGORIES
Share This