Zakon o porijeklu imovine vraća ih u stare cipele

Zakon o porijeklu imovine vraća ih u stare cipele

Ne želimo da ovo bude zemlja staraca i kriminalaca, već dobrih, poštenih i čestitih ljudi i zato poručujem spremni smo, gotov je, narod će pobijediti, kazao je Vukota Govedarica, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu u izbornoj jedinici 9.

On je poručio da nakon izborne pobjede slijedi najteža utakmica u kojoj će kriminal i korupcija biti eliminisani.

„Ova zemlja je višestruko okovana kriminalom i korupcijom i zato se moraju usvojiti reformski zakoni koji će te pojave eliminisati. To je preduslov za napredak prosperitet, bolje i savremeno društvo. Treba nam zakon o porijeklu imovine da ih vratimo u one stare cipele u kojima su došli na vlasti 2006. godine“, kazao Govedarica, na konvenciji SDS u Višegradu.

On je poručio su  kandidati opozicije Mirko Šarović i Jelena Trivić osobe koje mogu braniti i odbraniti interese Republike Srpske i da se oni nisu ogriješili o Republiku Srpsku i njen narod, za razliku od njihovih protivkandidata iz SNSD.

„Jelena nije svojevremeno hodala po razaračima NATO alijanse, kao što je to činio njen protivkandidat. Dok je Mirko sa voljom naroda predstavljao Republiku Srpsku u Sarajevu, njegova protivkandidatkinja je bila prevodilac u međunarodnim institucijama i  zajedno sa svojim partijskim šefovima u tim institucijama rušila Mirka Šarovića“, podsjetio je Govedarica.

On je poručio da je Republici Srpskoj potrebna vlada koja će voditi računa o svojim građanima, našoj ekonomiji i našim resursima.

„Šumama ćemo upravljati domaćinski čime ćemo ojačati našu ekonomiju i zapošljavali ljude. Našim prerađivačima poručujem da neće više morati plaćati reket onima koji vladaju. Poljoprivredi se mora posvetiti mnogo veća pažnja i povećati premije za proizvođače, jer je nedopustivo da su kod nas pet puta manje od onih u Federaciji BiH“, izričit je Govedarica.

(BN)

CATEGORIES
Share This