Stanković u Zvezdu dovodi bivšeg saigrača

Stanković u Zvezdu dovodi bivšeg saigrača

Nakon velikog pojačanja na samom terenu, Ohija Omoidžuanfa, koji se već fotografisao u dresu crveno-bijelih, Crvena zvezda dobila je još jedno pojačanje, ovoga puta u stručnom štabu.

Naime, “Sportski Žurnal” piše da je aktuelni trener Crvene zvezde, Dejan Stanković, dogovorio sve sa nekadašnjim saigračem Nenadom Sakićem.

Posljednji angažman Sakić je imao u kruševačkom Trajalu u sezoni 2019/20, a prije toga bio je šef stručnog štaba ekipe Napretka, a bio je i selektor omladinske reprezentacije Srbije.

U trenerski posao ušao je preko Siniše Mihajlovića, koji ga postavio za asistenta prvo u reprezentaciji Srbije, a potom i u Sampdoriji i Milanu.

Spekulisalo se ovih dana da je Sakić “na stolu” imao ponudu i Napretka iz Kruševca, nakon saznanja da aktuelni trener “čarapana” Milan Đuričić neće moći da ostane na klupi zbog zdravstvenih problema.

Izgleda da je poziv nekadašnjeg saigrača bio primamljiviji po Sakića, koji je za Crvenu zvezdu nastupao od 1994. do 1997. godine, a za to vrijeme osvojio je jednu titulu i tri kupa. Kasnije, i on i Stanković nastavili su karijeru u Italiji, Sakić u Lećeu i Sampdoriji, a aktuelni trener Crvene zvezde u Laciju i Interu.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This