Stanković: Ovo je moj najveći trenerski uspjeh (VIDEO)

Stanković: Ovo je moj najveći trenerski uspjeh (VIDEO)

Crvena zvezda je napravila istorijski uspjeh. Nakon osvojene titule u Bariju 1991. i grupne faze naredne sezone, ovo je najbolji rezultat kluba u evropskim takmičenjima.

Plasman u osminufinala je ogroman uspjeh.

– Poslije Barija ovi momci su ispisali istoriju. To je taj momenat. Mnogo izostanaka pred meč, povreda Njegoša Petrovića pred meč, ali skupili smo snagu. Ovo je pobjeda za sve crveno bijele koje pate i raduju se sa Zvezdom. Čestitke stručnom štabu koji su stalno uz momke. Jedan veliki posao je iza njih. U ovoj grupi osvojiti 11 bodova i izboriti osminu finala je ogroman uspjeh – poručio je Stanković.

Trener Zvezde ističe da još nisu svjesni kvalitetnih rezultata.

– Trebamo još dosta da radimo da još osvježimo ekipu. Ne znam šta bih rekao od sreće. Tek ćemo sutra biti svjesni sve što smo napravili. Ovo je moj trenerski najveći uspjeh. Bilo je lijepih momenata ali ovo je ipak najveći. Igrali smo protiv odlične ekipe, četvrti su u Portugaliji ali nismo se predali ni kad smo primili jeftin gol. Spremali smo i jedan i drugi scenario – dodao je Stanković.

 

Trener Zvezde je svojim fudbalerima dao desetku za zalaganje i vjeru koju su pokazali jer je istakao da je ovo diplomski za sve njih.

SI

CATEGORIES
Share This