Sramno obraćanje Milorada Dodika na Narodnoj skupštini Republike Srpske (Video)

Sramno obraćanje Milorada Dodika na Narodnoj skupštini Republike Srpske (Video)

Nakon što je opozicija potpuno izdominirala i satjerala u čošak vladajuće na posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske koja je bila posvećena vanrednom stanju u Srpskoj i nije imala odgovore na brojna pitanja koja su postavili poslanici opozicije, Milorad Dodik je naprasno stigao na skupštinsko zajedanje, poslije neuspješnih pregovora u Sarajevu i isfrustriran činjenicom da nije uspio odblokirati kreditna sredstva MMF-a, niti vratiti kontrolu nad CIK-om, raspalio iz svih oružja po opoziciji i imao obraćanje koje će ući u političko anale sramote Republike Srpske.

U video objavi koja kruži društvenim mrežama  kaže se da “ko ima želudac neka pogleda”, kako govori Dodik kada je pod pritiskom, a nije pod terapijom i šta znači kada se jedna vlast odmetne od svog naroda i izgubi osjećaj za realnost. Pored skandaloznih stvari koje je tom prilikom Dodik  izrekao, vrijeme je da se zapitamo šta je sljedeće i može li ispod ovog? U svakom slučaju pogledajte i sami izvedite zaključak:

Milorad Dodik u NSRS

Ovako se narodnim poslanicima, znači narodu obraća gazda Republike Srpske Milorad Dodik. Zaključke izvedite sami, ako imate želudac da video odgledate do kraja. Video preuzet sa stranice Dnevna doza ministra Gicka Praščića

Gepostet von BUKA am Donnerstag, 21. Mai 2020

Facebook/Dnevna doza ministra Gicka Praščića

CATEGORIES
Share This

COMMENTS