Dragović: Zvezda je religija

Dragović: Zvezda je religija

Aleksandar Dragović je potpisom za Crvenu zvezdu ostvario svoj dječački san. I mada su mnogi mislili da će biti razočaran dešavanjima u srpskom fudbalu, reprezentativac Austrije za tamošnje medije ističe da je srećan u Beogradu.

Urazgovoru za Die Presse Dragović je govorio o dosadašnjem periodu provedenom u Beogradu.

-Prelijepo je, baš onako kako sam zamišljao da će biti. Mogu da osjetim zahvalnost trenera i navijača. Sada se sve vraća. Definitivno, Srbija nije kao Njemačka, ali radije bih ovdje igrao iz nedelje u nedelju, nego jednom u mjesec dana u Leverkuzenu”, rekao je Zvezdin štoper.

Pomislili su u Austriji da Dragović na stadionu Rajko Mitić ne osjeća pritisak koliki je imao u Leverkuzenu, međutim defanzivac demantuje te tvrdnje.

– Vjerovali ili ne, ali osjećam pet puta veći pritisak nego u Leverkuzenu, jer Crvena zvezda je religija, za mnoge navijače ona je jednostavno sve. Strast i ljubav navijača u Beogradu ide dosta daleko.

Koliko daleko demonstrira Dragović pričom kako rijetko kada dobije priliku da plati večeru u restoranu, već da ona uglavnom ode na račun vlasnika istih.

– Većina njih su navijači Crvene zvezde. I onda kada nema slobodnih stolova, napraviće mjesta za vas – poručio je reprezentativac.

SI

CATEGORIES
Share This