Đoković: Kazahstan je najviše potcijenjen

Đoković: Kazahstan je najviše potcijenjen

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković govorio je o predstojećem rivalu u Dejvis kupu, Kazahstanu. Meč je na programu u srijedu od 16 časova, a srpski as će odmjeriti snage sa Aleksanderom Bublikom.

– Ekipa koja je vjerovatno najviše potcijenjena. Pobijedili su u svojoj grupi. Imaju Bublika, izuzetno nezgodan igrač. Igra riskantan tenis, može da bude izuzetno opasan. Gledao sam ga malo, imao je visok nivo tenisa. Neće imati šta da izgubi, ići će na pobjedu protiv mene. Kukuškin je veteran, neko ko je igrao puno i pobjeđivao u važnim mečevima. Ima dosta iskustva. Mi imamo podmlađen tim. Vidjećemo ko će igrati. Imamo razne kombinacije. Ukoliko dođe do dubla, danas smo se malo uigravali, trenirali određene situacije. Imamo pet igrača, razne kombinacije. Radujemo se što ćemo igrati pred publikom. U Insbruku je bila malo sablasna atmosfera. Nadam se da će doći naši ljudi, koji žive ovdje ili koji mogu da doputuju iz Srbije da nas podrže i da idemo što dalje – rekao je Đoković.

Bilo je uzbudljivo gledati meč Rusije i Španije, koji je na kraju pripao dublu Karacev-Rubljov, što je značilo da je Srbija našla svoje mjesto među osam najboljih.

– Jučerašnji dan je bio napet, neizvjestan, nismo znali do jedan ujutru da li ćemo dolaziti u Madrid ili ne. Ima Boga što se kaže, zahvalni smo na još jednoj prilici. Nisam bio u ovoj dvorani skoro 15 godina. Lijepa dvorana, uslovi su odlični, dobra je energija, motivisani smo, nadamo se najboljem – zaključio je Novak.

Srpskakafe

CATEGORIES
Share This