Crno-bijele loša treća četvrtina odvela u poraz

Crno-bijele loša treća četvrtina odvela u poraz

Košarkaši Partizana doživjeli su prvi poraz u Evrokupu. Poraženi su od Andore rezultatom 61:60 u utakmici 4. kola grupe “A

Poslije deset minuta igre Andora je vodila sa četiri poena razlike (16:12) ali su crno-bijeli odigrali sjajnu drugu dionicu, primili su svega osam poena, postigli 20 za vođstvo od osam poena na poluvremenu (32:24)

Nevjerovatna utakmica, sa oscilacijama i igrom toplo hladno je nastavljena, a treću četvrtinu Andora je dobila sa 24:8. i u odlučujućih deset minuta su crno-bijeli ušči sa zaostatkom od osam poena (48:40).

Polako je Partizan topio prednost, a polovinom ove dionice srno-bijeli su došli do prednosti, na isteku devetog minuta posljednje četvrtine Hena jepogodio dva poena, pa je u posljednji minut Andora ušla sa tri poena viška. Na drugoj strani Trifunović je pokušapo za tri poena, nije uspio, a na isti način završen je i napad domaćeg tima. Imao je Partizan 18 sekundi za napad, a Andora je imala jedan faul do bonusa koji je i iskoristila u ranoj fazi napada crno-bijelih. Obradović je pozvao tajm aut.

Jelinek je napravio faul na Panteru na 9.2 sekunde do kraja, košarkaš Partizana pogodio je oba bacanja i smanjio na 61:60.

Na 3,4 sekunde do kraja Jelinek je promašio oba bacanja Avramović je uhvatio loptu, pokušao sa pola terena ali lopta nije ušla u koš.

Najefikasniji u timu Partizana bio je Kevin Panter sa 13 poena, Zek Ledej je dodao 12

SI

CATEGORIES
Share This