Čojić: Ambicije su porasle, dovešćemo i dva pojačanja

Čojić: Ambicije su porasle, dovešćemo i dva pojačanja

Košarkaški klub Budućnost Bijeljina je angažovao jednog od najperspektivnijih trenera u Bosni i Hercegovini Josipa Pandžu.

Sa kadetskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine Pandža je postao šampion Evrope 2015. godine, nakon toga je radio u Kaknju, Slobodi i Čeliku.

U bijeljinskom klubu žele da angažovanjem mladog stručnjaka podignu svoj nivo rada, a ujedno su najavili i borbu za sami vrh, što potvrđuju i riječi Darija Čojića.

– Angažovanjem Josipa Pandže sigurno da želimo da napravimo dodatni iskorak. Njegov dolazak značiće puno za klub, očekujemo da afirmiše i donese dodatni napredak našim mladim košarkašima. Imamo perspektivne košarkaše, pa je prirodno da imamo i takvog trenera. Na klupu nam dolazi šampion Evrope- istakao je Čojić.

On navodi da će dolazak sjajnog trenera da digne i ambicije.

– Nemamo šta da krijemo. Mi ćemo u narednom periodu dodatno da se pojačamo, dovešćemo dva kvalitetna igrača i onda smatramo da ćemo uz kvalitetan rad pod novim trenerom imati ekipu sposobnu da se bori za titulu šampiona u Republici Srpskoj, te ulazak u Premijer ligu BiH – dodao je Čojić.

“Bijeljinska fabrika košarkaša” tako se nalazi na novom značajnom početku.

– Budućnost je definitivno najzdraviji koncept u BiH. Proizvode vrhunske igrače i izuzetna mi je čast da idem tamo, ne plašim se izazova. Cilj je ulazak u Premijer ligu, kao i nastavak razvijanja mladih igrača. Nadam se da ćemo uz ispravnu selekciju ispuniti obje stvari i obradovati ljude koji vole Budućnost- poručio je novi trener Pandža.

Budućnost je trenutno na šestoj poziciji u prvenstvu Republike Srpske gdje ima skor od pet pobjeda i tri poraza.

SI

CATEGORIES
Share This