Luka je na Fejsbuku snimao uživo kako stoji kraj kreveta u kom leži njegova mrtva sestra. Luka tvrdi da je preminula od virusa i da ima samo 47 godina.

– Živimo blizu Napulja, zatvoreni smo u kući, Tereza je preminula juče – rekao je Luka u snimku koji se od nedelje munjevitom brzinom deli društvenim mrežama.

Mladić kaže da ne sme da napusti kuću jer strahuje da se zarazio smrtonosnim virusom dok joj je davao veštačko disanje kako bi je oživeo. Kaže da se obratio vlastima, ali da još niko do njih nije došao.

– Čekam nekoga da se pojavi od sinoć. Nikog nema. Sestra je tu u krevetu, mrtva. Ne znam šta da radim – priča Luka direktno u kameru.

Luka se danas oglasio u novom snimku gde je rekao da su mrtvozornici došli i da je potvrđeno da je njegova sestra Tereza preminula od korona virusa, te da su i njemu urađeni testovi i da sada čeka rezultate.

Vlasti su potvrdile da su preuzele telo pokojnice i da je istina da je preminula od korona virusa, dodatno navode da je u pitanju žena koja je i ranije imala zdravstvenih problema.

Alexander Higgins – Coronavirus Updates@kr3at

URGENT: ITALY- “We have been locked in the house with my DEAD sister for 24 hours.” “We have been waiting for 24 hours for the outcome of the swap – explains Luca- nobody told us anything and we are completely abandoned to ourselves”

Уграђени видео