Udar će biti munjevit! Putin upozorio da se niko ne miješa u situaciju u Ukrajini

Udar će biti munjevit! Putin upozorio da se niko ne miješa u situaciju u Ukrajini

Donesene su sve odluke po pitanju munjevitog udara u slučaju prijetnje strateškoj bezbjednosti Rusije, saopštio je ruski predsjednik Vladimir Putin.

– Ako se neko umiješa u situaciju u Ukrajini i bude stvarao prijetnju strateškog karaktera – udar će biti munjevit – upozorio je Putin, prenosi Sputnjik.

Predsjednik je objasnio da je Rusija na vrijeme i pravilno reagovala na cinične planove Zapada u vezi sa Ukrajinom.

On kaže da su neprijatelji formirali stvaranje novog geopolitičkog oružja, oslanjali se na rusofobiju, pretvorili Ukrajinu u anti-Rusiju. Prema njegovim riječima, Rusija ne može da dozvoli stvaranje antiruskih teritorija oko zemlje.

Prema njegovim riječima, specijalna operacija u Ukrajini je spriječila veliki konflikt koji bi se odvijao na teritoriji Rusije. Predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao je i da će svi zadaci ruske specijalne vojne operacije u Donbasu i Ukrajini biti ispunjeni.

Po njegovim riječima, ruski vojnici su svojim junaštvom, odlučnošću, heroizmom spriječili realnu prijetnju koja se bila nadvila nad zemljom.

“Rusija nikome nije potrebna”

Ruski predsjednik je istakao da tako velika zemlja kao što je Rusija nikome nije potrebna, ona je opasnost za Zapad, ali oni sami su opasnost za cijeli svijet.

Novosti

CATEGORIES
Share This