Snimak obilazi svijet: Mrki medvjed rastrgao radnika, kolege nisu mogle da savladaju zvijer (Uznemirujući video)

Snimak obilazi svijet: Mrki medvjed rastrgao radnika, kolege nisu mogle da savladaju zvijer (Uznemirujući video)

Po jednog radnika zoološkog vrta u Uzbekistanu smjena u utorak, 03. januara, završila se tragično, kada ga je usmrtio mrki medvjed kojeg je hranio.

Užasavajući trenutak snimljen je i nadzornim kamerama i na snimku se vidi trenutak u kojem je životinja nasrnula na nesrećnog čovjeka, nakon što je zaboravio da zatvori kapiju prostorije u kojoj boravi.

Uznemirujući snimak pokazuje kako radnik zoološkog vrta iznenada shvata da je medvjed odmah iza njega jer kapija nije bila zatvorena, poslije čega pokušava da zaobiđe životinju i pobjegne na sigurno, van medvjeđeg kaveza.

Samo nekoliko koraka od rešetki, medvjed je uspio da ščepa radnika identifikovanog kao A.G. zatim ga obori na pod i legne na njega, kidajući tijelo nesrećnog čovjeka.

Užasnute kolege su pokušale medvjeda da gađaju kamenjem i drvenim daskama, što je životinju samo natjeralo da tijelo odvuče dalje od ulaza u kavez, a potom snimak pokazuje i dvojicu drugih radnika kako ulaze u ograđeni prostor sa dugim motkama. Nažalost, njihovom kolegi tada već nije bilo spasa, prenosi Blic.

– Čovjek je preminuo na licu mjesta od zadobijenih teških povreda – izjavio je portparol policijske stanice u Andižanu, dodajući da je u toku istraga zbog bezbjednosnih nepravilnosti u zoološkom vrtu.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This