Ovo su dokazi koji terete Brajana za smrt Ane Volš

Ovo su dokazi koji terete Brajana za smrt Ane Volš

Krvavi nož, tepih, prijava nestanka žene tek tri dana kasnije, jeziva internet pretraga… Samo su dio dokaza koje je američka policija prikupila protiv Brajana Volša, supruga nestale Ane Volš, a koji ga sumnjiče za ubistvo svoje žene.

Američki mediji, rano jutros su objavili da su istražioci locirali signal Brajanovog telefona na dvije deponije i centru za reciklažu u kojima su korišćene spalionice. Sumnja se da je Brajan uništio Anino tijelo, te i da je malo vjerovatno da će ona ikada biti pronađena.

– Dodatni detalji u istrazi i dokazi koji potkrjepljuju te optužbe će vjerovatno biti predstavljeni na suđenju, ali u ovom trenutku neće biti objelodanjeni – rekao je američki tužilac Morisi.

Izvori upućeni u slučaj, izjavili su da je signal Brajanovog telefona lociran na dvije deponije i centra za reciklažu u kojima su korišćene spalionice – jedan u Abingtonu i drugi u Broktonu – dva predgrađa na južnoj obali Masačusetsa blizu imanja porodice Volš u bogatom gradu Кohaset.

– Postoji velika količina fizičkih dokaza prikupljenih na različitim lokacijama, ali malo je vjerovatno da će neko tijelo biti pronađeno – kaže za LAMag visoki zvaničnik policije.

Jezivi dokazi

Tokom dosadašnje istrage, a šta je zvanično objavljeno jeste da su iz kuće zaplijenjene dvije prikolice za smeće, te je policija pronašla i instrumente za sječenje, uključujući testeru za metal i tepih za koje se vjeruje da sadrže biološke dokaze. Takođe, u podrumu kuće pronađen je krvav nož!

Policija je došla u posjed snimka Brajana Volša u blizini kontejnera prodavnice pića u Svompskotu na dan nestanka njegove supruge. Takođe, otkriveno je da je Volš kupio sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara.

Policija je izvršila i digitalno pretraživanje i pronašli su još dokaza koji su teretili Brajana Volša. On je, naime, u gugl pretrazi unio fraze poput: „Kako se osloboditi tijela žene od 52 kilograma“ kao i „Kako raskomadati ljudsko tijelo“.

Podsjetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gdje čeka epilog istrage.

(Blic   Foto:Tanjug/AP)

CATEGORIES
Share This