Obračun klanova: Poznato ko je Srbin ubijen u Španiji

Obračun klanova: Poznato ko je Srbin ubijen u Španiji

Srbin ubijen u Španiji identifikovan je kao Branislav N. (44).

On je sinoć oko 19 sati izrešetan na parkingu brane u blizini Granade, a u istom obračunu ranjen je i državljanin Bosne i Hercegovine koji se nalazi na intezivnoj njezi.

Civilna garda radi na utvrđivanju okolnosti ubistva, a sumnja se da se iza svega krije okršaj narko-bandi.

– U pucnjavi je jedna osoba ubijena, a druga je ranjena, na parkingu kod brane Rules, u blizini opštine Orgiva. Civilna garda pokušava da locira napadače, koji su uspjeli da pobjegnu – navodeno je ranije.

Tjelo ubijenog Srbina nalazi se u Institutu za pravnu medicinu (IML) u Granadi i čeka na obdukciju. Zdravstvene ekipe koje su juče popodne upućene na lice mjesta pokušale su da ga ožive, ali mu vitalni znaci nisu reagovali. Preminuo je na istom mestu gde je bio izrešetan mecima.

Ranjeni Bosanac ima 41 godinu i nalazi se trenutno na intezivnoj nezi. Rana se nalazi u predjelu stomaka i iako su ljekari odjeljenja za neurotraumatologiju “Virgen de las Nieves” sinoć uspjeli da ga stabilizuju, danas i dalje pomno prate njegovo stanje. Zdravstveni izvori kažu da je ranjeni Bosanac u teškom stanju, ali ipak vjeruju da ne bi trebalo brinuti za njegov život. On je evakuisan helikopterom juče oko 19 sati sa jednog od parking područja brane Rules, prenosi ideal.es.

(Blic    Foto: Profimedia / Mario Galati / Alamy)

CATEGORIES
Share This