Lopova iz Srbije odala izgubljena cipela!

Lopova iz Srbije odala izgubljena cipela!

Italijanska policija ušla je u trag državljaninu Srbije (37) kojeg traže od 2020. godine, a zbog sumnje da je u oblasti Epitafio opljačkao jednu kuću sa saučesnicima, poslije čega je uspio da pobjegne.

Naime kako prenosi italijanski portal II Martino, osumljičeni Srbin je sa još dvoje saučesnika upao u kuću i izvršio pljačku.

“Sva trojica muškaraca bili su maskirani fantomkama i sa sobom su nosili drvene palice. Prilikom izvršavanja ovog krivičnog djela, vlasnik kuće koja je bila opljačkana primijetio je trojicu stranaca kako bježe sa ukradenom robom u rukama. Tokom samog bjekstva, jednog od njih je udario auto i njemu je tom prilikom spala cipela, dok je drugi primjećen kako se svađa sa nekom prolaznicom i napada je drvenom palicom, ali srećom ona nije bila povrijeđena”, renosi italijanski portal.

Kako dalje navode, tokom pljačke, za sobom su ostavili telefon i cipelu koja je pomogla policiji u indetifikaciji osobe odgovorne za ovo krivično djelo.

“Na kraju se ispostavilo, osumljičeni Srbin se već nalazi u zatvoru u Bolonji zbog drugih sličnih krivičnih djela”, dodali su mediji.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This