Kadirov objavio selfi: Putina ovakvog nismo vidjeli

Kadirov objavio selfi: Putina ovakvog nismo vidjeli

Ramzan Kadirov, lider Čečenije, objavio je danas selfi sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Kadirov je naglasio da ga je Vladimir Putin tokom jučerašnjeg sastanka u Moskvi zamolio da vojnicima i građanima muslimanske veroispovesti čestita Kurban-bajram.

– Naš predsednik Vladimir Vladimirovič Putin ima veliko poštovanje prema muslimanima naše velike i prijateljske zemlje. Izvestio sam ga o društveno-ekonomskoj situaciji u Čečeniji i razgovarali smo o dugoročnim planovima i dostignućima regiona.

Na kraju sastanka Vladimir Vladimirovič me je zamolio da svim muslimanima prenesem iskrene čestitke povodom nastupa Kurban-bajrama i da im prenesem želje za sreću, dobrotu, mir i prosperitet – navodi Ramzan Kadirov na svom kanalu na telegramu.

Čečenski lider je otkrio da je Putin imao i posebnu molbu.

– Vrhovni komandant je posebno zatražio da čestitam vojnicima koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji. Poželeo sam hrabrim momcima uspeh i mnogo sreće i da brzo izvrše zadatke. Sa velikom radošću izvršavam časnu misiju i pridružujem se željama Vladimira Vladimiroviča! Srećan praznik! Neka Kurban-bajram ispuni srca svih vernika srećom i mirom – navodi Kadirov.

Kamera je nedavno zabeležila razgovor Putina i Kadirova dok su komentarisali bradu lidera Čečenije

(Kurir.rs)

CATEGORIES
Share This