Kadirov iznio plan: Spremni smo da zauzmemo Kijev

Kadirov iznio plan: Spremni smo da zauzmemo Kijev

Predsjednik Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da su sva četiri bataljona specijalnog puka “Ahmat” potpuno popunjena ljudstvom i opremljena.

Šef Čečenske republike Ramzan Kadirov izjavio je juče da u sva četiri bataljona specijalnog puka “Ahmat” potpuno opremljena i popunjena ljudstvom, kao i da su spremni da, ako dođe naređenje, osvoje Kijev i zemlje NATO pakta.

Kako je Kadirov ranije najavljivao, formirana su četiri bataljona sastavljena isključivo od Čečena.

– Puk specijalne namene “Sever-Ahmat”, koji nosi ime Heroja Rusije Ahmata Kadirova je popunjen! U njemu su borci koji su upijali iskustvo vojnih operacija u Siriji i Ukrajini. To je borbena struktura koja je potrebna danas, poput tri popunjena bataljona “Istok-Ahmat”, “Zapad-Ahmat” i “Jug-Ahmat” – napisao je Kadirov na svom Telegram kanalu.

Kadirov je istakao da duguje zahvalnost majkama, kako kaže, hrabrih branilaca otadžbine koje su svojim sinovima usadile patriotska osećanja i ljubav prema domovini.

– Danas u svijetu nema nikoga ko bi se izjasnio protiv paklene gadosti koju širi Zapad, osim Rusije. Veoma sam zahvalan našem vrhovnom komandantu koji je doneo tako ispravnu odluku i dao nam priliku da učestvujemo u ovoj svetoj borbi protiv satanizma. Spremni smo da idemo dalje po naređenju, da lako zauzmemo Kijev i zemlje NATO-a. Našim jedinicama, prekaljenim u pravim bitkama, neće moći da se odupre nijedna vojska na svetu. Imamo iskustvo, arsenal, veru, patriotizam, ideju i istinu. Zapad još ne shvata koliko smo jaki – napisao je Kadirov i dodao:

– Borba protiv Rusije nije holivudski akcioni film. Pripremite bele zastave. Nismo još ni počeli ozbiljno!

(Novosti Foto: Sputnik)

CATEGORIES
Share This