Vukićević: DPS šokiran jer se pojavio Zdravko koji nije profesionalni političar, već iskren, moralan i pošten čovjek

Vukićević: DPS šokiran jer se pojavio Zdravko koji nije profesionalni političar, već iskren, moralan i pošten čovjek

Boško Vukićević, analitičar i član ekspertskog tima prof. dr Zdravka Krivokapića reagovao je na saopštenje Demokratske partije socijalista koja navodi da je su “ Krivokapić i njemu slični samo epizodisti moderne crnogorske istorije”.

„Na ovakvu izjavu gubitničke partije DPS mogao bih samo da kažem: ko gubi, ima prava da se lјuti. Ali ne bi bilo ispravno: oni nemaju prava da se lјute. Oni su ruglo i zastiđe evropskih demokratskih vrijednosti: 30 godina su sprovodili diktaturu i besomučno plјačkali i pustošili jednu malu zemlјu. Nјihova jedina perspektiva je u tome da će se slobodne institucije morati pozabaviti njihovom kriminalnom djelatnošću. Lično se zalažem za zabranu te partije, jer smatram da itekako ima zakonskih osnova za takav čin; ali ako tako i ne bude, oni će u skoroj budućnosti svakako biti politički irelevantni„, istakao je Vukićević.

DPS je partija, kaže on, u kojoj su pojmovi poput iskrenosti i morala nepoznate kategorije.

„Zato se njihovi predstavnici i šokiraju kada se na političkom nebu pojavi čovjek koji nije profesionalni političar, koji je iskren, moralan i pošten, kao što je Zdravko. Oni se od takvog šoka ne mogu oporaviti, te o Zdravku izmišlјaju i konstruišu svakojake budalaštine koje kod normalnih lјudi mogu samo izazvati komičan efekat„, zaklјučio je Vukićević.

(in4s.net)

CATEGORIES
Share This

COMMENTS