Dok se Dodik hvali da je zaposlenost veća od nezaposlenosti, gradjani napustaju svoja ognjišta.

Dok se Dodik hvali da je zaposlenost veća od nezaposlenosti, gradjani napustaju svoja ognjišta.

Da smo okruženi licemjerima nije nikakva tajna, ali je potrebno mnogo više ukazivati na to! Ovih dana čujemo i u pojedinim medijima čitamo, kako treba da se promjeni Dejtonski sporazum, kako smo mi srbi a ne bosanci, kako možemo živjeti samostalno.

Stalno nam u ušima 20 godina odzvanja srbovanje čovjeka koji je doveo RS do propadanja. Dok narod gladuje on lažno srbuje, sastajući se sa predstavnicima Turske, šurujući sa SDA i tako u nedogled.

Čak mu i dio naroda aplaudira, a da im niko ne postavi pitanje!? A vi stalno klimate glavom onome ko vam otima sve ono što ste zaslužili, skačete i pravite nerede, dok narod gladuje?

Ono što je interesantno, ukoliko neko i pokuša da se bavi licemjernošću SNSD-a i njegovog vodje, njegovom bahatošću i rasipništvom koje je toliko očigledno, udara na negativne komentare. Tako da se nekada dođe do zaključka da mi ne želimo da nam bude bolje.

I dok vlada RS razmišlja i raspravlja o svojim tzv. problemima, kao što su luksuzna vozila, plate i razne naknade, Republika Srpska je u isto vrijeme u dugovima, a većina građana je na granici siromaštva.

Dok se Dodik  hvali da je zaposlenost veća od nezaposlenosti, mnogi gradjani napustaju svoja ognjišta.

On svojim izjavama iz dana u dan daje sve veću snagu da narod bježi što dalje od svoga sela!!! Prokletog sela i sirotinje, da se bori protiv nje u dalekoj zemlji, na sve moguće načine!

Pismo čitalaca

CATEGORIES
Share This