Bodiroga: Prije nego svratite u restoran posjetite radnike Nacionalnog parka Sutjeska

Bodiroga: Prije nego svratite u restoran posjetite radnike Nacionalnog parka Sutjeska

Predsjedniče Vlade Republike Srpske Radovane Viškoviću, ministru energetike i rudarstva Petre Đokiću, načelniče Milane Vukadinoviću i svi ostali funkcioneri koji dolazite sutra u Foču na otvaranje gradnje HE na rijeci Bistrici, svratite i do Nacionalnog parka da porazgovarate sa radnicima koji nisu primili septembarsku platu i da ih pitate kako i od čega žive!!

U Nacionalnom parku ima oko stotinu zaposlenih radnika. Radnicima je smanjena plata i čekaju platu za septembar mjesec. Radnicima se obećava i obećava, ali od njihovih zahtjeva nema ništa!

Da li se zapitate kako oni hrane svoje porodice, da li ste se toliko otuđili od sopstvenog naroda da vas nije briga za to?!!

Dok budete uživali u raznim đakonijama (nadam se posnim) imajte na umu da ima ljudi koji nemaju osnovna životna sredstava, ali vi to ne razumijete!

Šta da vi čekate platu za septembar mjesec?? Šta da je vaše dijete gladno?

Takođe apelujem načelniku Milanu Vukadinoviću da prenese premijeru Vlade Republike Srpske da se magistralni put Foča-Šćepan Polje zove magistralni put Radovan Nejaki!!

P.S. Londonski đak Petar Đokić je priznao u više navrata da je bio genocid u Srebrenici!
Pitam načelnika Milana Vukadinovića i rukovodstvo opštine da li takva osoba zaslužuje da bude zvanica u jednom patriotskom i herojskom gradu kao što je Foča??

Ognjen Bodiroga

CATEGORIES
Share This