Aleksandar Sarić borac VRS uputio pismo Miloradu Dodiku

Aleksandar Sarić borac VRS uputio pismo Miloradu Dodiku

Pismo borca VRS – Pozivaš na jedinstvo???

Pozivaš na jedinstvo, a prijetiš borcima… Razjedinjuješ godinama boračku organizaciju i prijetiš ukidanjem ako budemo protestovali.

Pozivaš na jedinstvo, a prvo postaviš pa sklanjaš tablu sa studentskog doma sa imenom Radovana na Palama.

Pozivaš na jedinstvo, a raspisuješ referendum o nezavisnosti koju nikada nećeš proglasiti.
Pozivaš na jedinstvo, a decenijama zbog političke neistomišljenosti razjedinjuješ i zavađaš sopstveni narod.Pozivaš na jedinstvo, a okružio si se hojštaplerima, lopovima, dezerterima, šljamom i jeftinim lopužama.

Pozivaš na jedinstvo, a ne činiš ništa da spriječiš što godinama mladost odlazi sa ovih prostora i što je demografsko stanje katastrofa.

Pozivaš na jedinstvo, a ti tvoji tajkuni koje si ti napravio kroz razne privatizacije, tendere, koncesije su nam uništili privredu, ekonomiju i industrijske pogone koje smo životima branili.
Pozivaš na jedinstvo, a i sam si javno rekao „genocid“ i blatio našeg časnog Komadanta i Predsjednika.

Pozivaš na jedinstvo… da ne nabrajam dalje. Kako da ti vjerujem BAJA ?????
Ovako ćemo!!
Za osam dana kada i ako stupi ovaj sramni zakon… Izađi javno Baja i reci da nije bio genocid i da su Ratko i Radovan heroji, a ne zločinci i na tim kasnije (ne daj Bože) barikadama i branicima otadžbine kada vidim tvog sina Igora, Čavićevog Tibora, Šarovićevog Nikolu, Petrovog Bojana Đokića , Vladimira sina Mladena Ivanića i sinove ostalih kumova, savjetnika i sekretara… tek tada Računajte i na mene!!! Do tada…?!!!!!!

(Aleksandar Sarić, borac Vojske Republike Srpske)

CATEGORIES
Share This