Prva izjava Crnog po izlasku iz pritvora

Prva izjava Crnog po izlasku iz pritvora

Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora. On je u kratkoj izjavi za Nova.rs rekao da je odlučeno da može da se brani sa slobode.

„Veoma sam srećan što sam izašao iz pritvora. Policajci i svo osoblje sa kojima sam bio u kontaktu su bili korektni prema meni, niko me nije popreko pogledao“, prve su reči Milovanovića nakon izlaska iz pritvora.

On u izjavi za Nova.rs nije želeo da govori o daljim koracima dok se ne slegnu utisci.

„I dalje sam pod utiskom, mnogo toga se izdešavalo, tako da ne bih govorio sada o daljim koracima. Ono što mogu da potvrdim je da je odlučeno da se branim sa slobode“, izjavio je Milovanoviić.

Podsećamo, u subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci u Šapcu bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu ljudi. Iza njega je išla grupa huligana i nasilnika sa letvama pa čak i čekićem.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata ali i strah da neko može biti povređen.

Nakon toga se Dragan Milovanović Crni popeo na mašinu i fizički zaustavio naprednjake u njihovoj nameri da sa bagerom uđu u okupljenu masu. Na taj način je spasao građane od potencijalnih povreda.

Kako je ranije otkrio naš portal, bager koji je krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, šabački naprednjak.

Nova rs

CATEGORIES
Share This