Preminuo bivši fudbaler koji je igrao i u Srpskoj

Preminuo bivši fudbaler koji je igrao i u Srpskoj

Tužna vijest stiže iz Beograda, gdje je preminuo Nemanja Mirosavljević (26), bivši fudbaler Grafičara.

Nemanja je preminuo od posljedica srčanog udara, a posljednjih sedam dana proveo je u komi.

Informaciju je objavio FK Grafičar, koji je odlučio da se oglasi saopštenjem i oprosti od čoveka koji je igrao u klubu, a kasnije bio i trener.

 

– Sa velikom tugom obavještavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač Nemanja Mirosavljević. Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba.Miros je bio prepoznatljiv po osmehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su deca voljela.Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavesti javnost. Nemanja, pamtićemo tvoj osmeh i dobrotu. Zauvijek ćeš biti sa nama.Počivaj u miru – stoji u saopštenju.

Nemanja je ljetos okončao karijeru i počeo da radi kao pomoćni trener u omladinskoj školi Grafičara. Inače 2018. godine bio je član i Krupe.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This