Porodici iz Srbije po ulasku u Grčku se gubi svaki trag

Porodici iz Srbije po ulasku u Grčku se gubi svaki trag

Srpska porodica iz Jagodine, Snežana Stamenković i Aleksandar Joksić ili Joksimović krenula je juče u Grčku na letovanje i u međuvremenu nestala, navodi se u Fejsbuk grupi Live from Greece. Kako se navodi u Fejsbuk grupi Live from Greece, njih dvoje su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na Tasos.

Porodica vozi crnu „opel korsu“ sa dvoja vrata.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije potvrdili su da još uvek nemaju prijavu o navodno nestaloj porodici.

Kako se navodi u grupi, ne znaju se neki ključni detalji, na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije.

„Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni“, navodi se u pomenutom apelu.

Apeluje se da se u pomoć uključe i agencije.

„Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima“ piše u objavi na grupi.

(Kurir.rs/Telegraf) Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

CATEGORIES
Share This