Policija uhapsila sedam osoba, pronađen i pištolj (VIDEO)

Policija uhapsila sedam osoba, pronađen i pištolj (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijskih uprava u Nišu i Kraljevu, u mjestu Mramor na Mramorskom brdu kod Niša otkrili su improvizovanu laboratoriju za uzgajanje kanabisa i tom prilikom uhapsili sedam osoba.

Zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je uhapsila B. U. (1987), A. T. (1996), P. M. (1968), Ž. M. (1970), D. K. (1975), D. N. (1987) i N. J. (1999).

 

Policija je pretresom stana u Mramoru pronašla u više prostorija ukupno 1.220 biljaka kanabisa u sirovom stanju, kao i 10,5 kilograma marihuane.

Takođe, kod osumnjičenog D. K. pronađeno je 25 komada municije i 2.200 evra, dok je pretresom stana i drugih prostorija u Mrčajevcima koje on koristi, pronađen pištolj, samostrel i manja količina kanabisa, zbog čega se tereti i za krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Kod D. N. policija je pronašla 800 evra i 33.400 dinara koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika, prenosi Blic.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This