Ovo su studenti heroji koji su jednogodišnju bebu spasili sigurne smrti

Ovo su studenti heroji koji su jednogodišnju bebu spasili sigurne smrti

„Pukom srećom smo mi ugledali ta kolica“ Obična šetnja kragujevačkim ulicama prilikom povratka iz teretane zauvijek će ostatati urezana u pamćenje studentima Milošu, Biljani i Anđeli.

Oni su naišli na kolica koja su stajala na trotoaru i od sigurne smrti spasili djevojčicu staru oko godinu dana.

– Kolica su stajala na ulazu u zgradu, koji je malo zavučen. Kako je bilo kasno odmah smo znali da nešto nije u redu. Približili smo se i vidjeli da kolica nisu prazna. Beba je mirno sjedila u kolicima, taj pogled nikad neću zaboraviti. Prvo smo i mi očekivali da će se neko pojaviti, obilazili oko zgrade. Kad se to nije desilo pozvali smo policiju – rekao je za RINU Miloš Sečivanović iz Čačka.

Ovi mladi ljudi još uvijek nisu svjesni da su postali pravi heroji jer su spasili jedan nedužan život, ali svakako im je drago što su se našli u pravo vrijeme na pravom mjestu.

– Samo pukom srećom smo mi ugledali ta kolica, jer su stajala poprilično zavučena. Anđela, Biljana i ja tek kasnije smo postali svjesni svega, tek kasnije mi je do mozga došla informacija da smo spasili život bebi. Drago mi je što je djevojčica dobro – dodao je Miloš.

On studira Prirodno – matematički fakultet, dok su Biljana Sečivanović i Anđela Blagojević studentkinje Filološkog fakulteta.

Njihovi roditelji ponosni su na postupak svoje djece, a nema dileme da su vaspitali dobre ljude velikog srca, koji ne okreću glavu od tuđe nevolje, piše Rina.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This