Otac kreće u Berlin kako bi pronašao Dimitrija (20) „Prije tri dana je napustio smještaj, ali nije ponio telefon“

Otac kreće u Berlin kako bi pronašao Dimitrija (20) „Prije tri dana je napustio smještaj, ali nije ponio telefon“

Policiji u Kruševcu prijavljen je nestanak mladića Dimitrija Ivanovića (20), koji je posljednji put viđen u Berlinu prije četiri dana.

Nestanak je juče formalno prijavljen i policiji u Kruševcu, dok je prekjuče o svemu obaviještena njemačka policija. U potragu za Dimitrijem uključuje se i njegov otac, koji će za Njemačku krenuti iz Slovenije.

U slučaj će se uključiti i naša ambasada u Njemačkoj, kao i njemačka ambasada u Beogradu. U potragu su uključeni i prijatelji porodice, a apel se već satima širi društvenim mrežama.

– Sa drugovima je došao u Berlin prije 10-ak dana, ima iskustva sa putovanjima, inteligentan je savršeno govori i engleski jezik – rekla je za Novosti Dimitrijeva majka, Biljana.

Kako je dalje objasnila, napustio je smještaj prije tri dana, sa sobom je ponio pasoš, ali ne i mobilni telefon.

Hrvatski mediji u dijaspori prvi su prenijeli apel mladićeve majke, Biljane Marinković, koja je ispričala da je njen sin posljednji put viđen kako napušta hotel.

Preduzete sve mjere

Sve moguće mjere preduzete su da se mladić nađe. Provjerene su i sve bolnice.

Do večeras nije bilo novih vijesti, potvrdila je za medije majka mladića. Svi se nadaju najboljem ishodu potrage. Brojni korisnici društvenih mreža pokušavaju da pomognu.

Sve eventualne informacije mogu se javiti policiji u Njemačkoj, kao i na brojeve telefona 00385 92 4042 269 i 0645616500.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This