Mojsilović uručio vojne spomenice za učešće u odbrani od NATO agresije penzionisanim generalima Miladinoviću i Panduroviću

Mojsilović uručio vojne spomenice za učešće u odbrani od NATO agresije penzionisanim generalima Miladinoviću i Panduroviću

General Mojsilović je goste informisao o ključnim rezultatima Vojske Srbije u ovoj godini i naporima koje državno i vojno rukovodstvo ulažu u dalje jačanje operativnih i funkcionalnih sposobnosti

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović primio je danas delegaciju Kluba generala i admirala Srbije, koju je predvodio predsednik Kluba general u penziji Milomir Miladinović.

Kako je navedeno na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane, tokom susreta je bilo reči o dosadašnjoj saradnji, planovima za naredni period i načinima na koje Vojska Srbije može pružiti podršku ovom udruženju, koje deluje u oblasti od značaja za odbranu.

General Mojsilović je goste informisao o ključnim rezultatima Vojske Srbije u ovoj godini i naporima koje državno i vojno rukovodstvo ulažu u dalje jačanje operativnih i funkcionalnih sposobnosti.

Sastanak generala Mojsilovića sa delegacijama Kluba generala i admirala Srbije
Sastanak generala Mojsilovića sa delegacijama Kluba generala i admirala Srbije (Foto: Ministarstvo odbrane Srbije)
“Na današnjem prijemu načelnik Generalštaba je uručio vojne spomenice za učešće u odbrani od NATO agresije na SRJ penzionisanim generalima Milomiru Miladinoviću i Vinku Panduroviću. Generalu Mojsiloviću je ovom prilikom predsednik Kluba uručio spomen-medalju povodom 75 godina od pobede nad fašizmom i 15 godina Kluba generala i admirala Srbije”, saopštili su iz Ministarstva odbrane.

Klub generala i admirala Srbije je strukovno udruženje formirano radi očuvanja i negovanja slobodarskih tradicija, očuvanja ugleda generala i admirala, doprinosa odbrambenoj sposobnosti Srbije i ostvarivanja kulturnih, naučnih i drugih potreba.

In4s

CATEGORIES
Share This