Kopaonik dobio policijsku ispostavu (FOTO)

Kopaonik dobio policijsku ispostavu (FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas otvaranju novoizgrađene Policijske ispostave Kopaonik i tom prilikom ocijenio da će se njenim radom dodatno unaprijediti opšta bezbjednost svih mještana i turista, kao i njihove imovina na ovom području, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

Vulin je izrazio očekivanje da će dodatnim angažovanjem pripadnika policije i izgradnjom i ulaganjem u objekte i infrastrukturu MUP ski-centar Kopaonik biti najbezbjednije turističko mjesto u Evropi.

FOTO: SRNA
FOTO: SRNA

On je istakao da su u okviru nove policijske ispostave smještene i prostorije Vatrogasno-spasilačkog odjeljenja Kopaonik.

Vulin je podsjetio da je, u skladu sa dogovorom MUP-a i Javnog preduzeća “Skijališta Srbije” na raspolaganju i helikopter za eventualnu evakuaciju i spasavanje povrijeđenih skijaša, što je praksa i u svim svjetskim ski-centrima.

Novoizgrađeni objekat Policijske ispostave Kopaonik ima više od 1.000 metra kvadratna, a čine ga kancelarije, smještajne jedinice, garaže i tehničke prostorije za rad policije i vatrogasaca.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This