Konstrakta otputovala u Torino, lavor i peškir u posebnoj kesi (VIDEO)

Konstrakta otputovala u Torino, lavor i peškir u posebnoj kesi (VIDEO)

Ana Đurić Konstrakta jutros je sa svojom ekipom otputovala u Torino na predstojeću Evroviziju, na kojoj će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Konstrakta je iz Beograda ispraćena u Torino, gdje će pjesmom “In corpore sano” predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji, koja će biti održana od 10. do 14. maja.

Osim medijskih ekipa, srpsku predstavnicu je ispratila i njena porodica. Konstrakta je bila skoro sva u bijelom, dok je imala crveni detalj na jakni i plavu majicu. Ono što su mnogi primjetili je to da je lavor bio spakovan u posebnoj kesi.

– Sada sam pred odlazak u Torino mirnija, sve je spakovano, tako da odlazimo s mirom. Mislim da ću tremu osjetiti tek kad uđem u tu arenu, ali vidjećemo možda i to izbjegnemo – započela je predstavnica Srbije na ovogodišnjj Evroviziji za Blic, pa otkrila kako je protekao rastanak sa porodicom:

– Juče je bio taj dana kada smo se nešto grlili, ljubili i plakali… Ali sve je okej, moja djeca su velika sve im je jasno, malo je bilo napeto.

Srpska info

CATEGORIES
Share This