Kakvu nekretninu možete kupiti u Srbiji za 100.000 evra

Kakvu nekretninu možete kupiti u Srbiji za 100.000 evra

Tržište nekretnina u Srbiji već dvije godine prati globalni trend poskupljenja rezultovan migracijama usljed dešavanja u Evropi. Upravo zato, sve je teže pronaći kuću ili stan za pristojan iznos novca, a da kvadraturom ili lokacijom odgovara svima.

Prilikom kupovine nekretnine, suma od 100.000 evra nekada je bila garant da za svoj novac možete da ostvarite najbolji odnos cijene, kvaliteta i površine. Međutim, vrijednost kvadrata je porasla, pišu nekretnine.rs.

Šta možete da kupite u Beogradu za 100.000 evra

Bilo da tražite kuću sa većim ili imanjem u iznosu do 100.000 evra, kako u užem, tako i u širem području Beograda, na sajtu koji se bavi nekretninama postoji ponuda stambenih objekata obje kategorije.

Oni koji vole da se nalaze u blizini centra, na teritoriji opštine Zvezdara, mogu da postanu vlasnici kuće od 60 kvadrata, koja se prodaje uz plac od 183 kvadratna metra. Malo bliže centru grada, na Dušanovcu, za isti novac se može kupiti kuća od 100 kvadratnih metara, uz koju ide plac od tri ara.

Na obodu Beograda, u mjestima Grocka, Sopot, Trešnja i Barajevo, koja važe za mirnija i zelene oaze, što ih čini atraktivnim za zaljubljenike u prirodu, prema oglasima na sajtu, takođe postoji lijepa ponuda kuća sa propratnim imanjem.

U naselju Boleč, za 98 000 evra, dobijate kuću od 232 kvadratnih metara, koja se pruža na 16 ari placa. 87,000 evra potrebno je izdvojiti za kuću od 132 kvadratna metra, a uz koju ide plac od 6,5 ari.

U naselju Sopot, na Avali, na imanju od šest ari, nalazi se kuća kvadrature 180 kvadratnih metara.

Za istu svotu novca, potencijalni kupac može postati vlasnik placa od 20 ari, u beogradskom naselju Barajevo sa potpadajućom kućom od 150 kvadratna metra.

Šta možete da kupite u Novom Sadu za 100.000 evra

Kao drugi po veličini u Srbiji, Novi Sad se već decenijama nalazi na listi želja kao idealno mjesto za život, kako singl, tako i porodičnih ljudi.

U mirnom dijelu grada, na Podbari, koja se nalazi na par minuta pješke od centra, za navedenu sumu novca možete da postanete vlasnik nekretnine u Novom Sadu od 32 metra kvadratna.

Nešto dalje od centra, u naselju Detelinara, za 100. 000 evra se može kupiti stan od 50 kvadratnih metara.

Na potezu kod Novosadskog sajma nalazi se dvosobni stan od 57 kvadratnih metara, koji se takođe uklapa u spomenutu sumu.

Šta možete kupiti u Nišu za 100.000 evra

Niš, koji je po broju stanovnika treći najveći grad u Srbiji, prema oglasima nudi bogatu ponudu stanova do 100.000 evra, a koji kvadraturom stambenog objekta idu i do 100 kvadratnih metara.

U zavisnosti od dijela grada, povezanosti, opremljenosti stana, starost zgrade, ali i kvadrature, u Nišu za navedeni novac možete da kupite nekretninu između 50 i 160 kvadratnih metara.

Primjera radi, u naselju Marger, na par minuta pješke od tržnog centra Kalča nalazi se stan od 70 kvadratnih metara.

Što se tiče stanova koji se nalaze na bulevaru Nemanjića, za 100.000 evra, možete da kupite opremljen stan površine 89 kvadratnih metara.

Nešto malo dalje, u naselju Apelovac, za navedenu sumu novca, možete kupiti dupleks u novogradnji površine 82 kvadratna metra.

Oni koji gledaju da za svoj novac dobiju najbolji mogući odnos na relaciji cijena – kvadratura, u centru Niša, pored Doma zdravlja, za 100.000 evra mogu da kupe stan od 160 kvadratnih metara, koliko je prema oglasu na sajtu Nekretnine.rs, potrebno izdvojiti za stan u mirnom dijelu Niša, prenosi b92.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This