Dirljiva poruka Noletu: Beskrajno hvala, guraš u 5. set borbe protiv Rio Tinta TENIS Autor:Bojan Vinulović05. dec. 202113:42 > 14:03

Dirljiva poruka Noletu: Beskrajno hvala, guraš u 5. set borbe protiv Rio Tinta TENIS Autor:Bojan Vinulović05. dec. 202113:42 > 14:03

Glumica Bojana Novaković obratila se Novaku Đokoviću, posle njegove poruke podrške protestima.

Glumica Bojana Novaković se u subotu tokom protesta uključila putem lajva na svom Instagramu, ali je i pomogla demonstrantima koji su protestovali ispred zgrade Rio Tinta u Londonu.

Bojana je pomogla da nađu tačnu lokaciju kompanije, jer, kako kaže, Google maps namerno pokazuje pogrešnu lokaciju zgrade Rio Tinta.

„Google maps namerno pokazuje pogrešnu lokaciju zgrade Rio Tinta. To rade uvek. Stvaila sam vam tačnu adresu“, rekla je Bojana, koja je veoma aktivna u borbi protiv Rio Tinta kao koordinatorka kampanje „Marš sa Drine“.

Posle protesta, ali i poruke Novaka, ona se obratila još jednom javnosti.

„Nole, hvala beskrajno za podršku. Budi siguran da će večeras svi koji su danas izašli na ulice da brane našu životnu sredinu leći u krevet sa još većim osmehom na licu, ponosni da ih podržavaš. A za nas koji ulažemo svu slobodnu energiju u ovaj rad, u organizaciju, saradnju, borbu, za grupe i pojedince, građane, meštane, stručnjake i saborce, tvoja podrška će nas držati dugo. Taman sam mislila da smo se malo umorili, ali eto tebe da nas uguraš u peti set… Hvala“, bila je poruka Bojane Novaković.

Nova rs
CATEGORIES
Share This