Brnabić: Isus je rođen na Dan zaljubljenih (VIDEO)

Brnabić: Isus je rođen na Dan zaljubljenih (VIDEO)

Nakon što smo iz usta Vučićevog Tome Mone saznali da je antisemitizam ugrađen u temelje srpske istorije, komentatori na društvenim mrežama podsjećaju i na biser Ane Brnabić koji je ostao nezapažen, a tiče se datuma rođenja Isusa Hrista. I dok sav hrišćanski svijet obilježava ovaj događaj 25. decembra, odnosno 7. januara za Vučićevu marionetu na mjestu predsjednika Vlade, Isus Hrist se rodio na Dan zaljubljenih – 14. februara.

– Kao što je i rekao predsednik Vučić, to sam tačno, zaista… Najbolje je to definisao, 14. februara se, valjda, rodio Isus Hrist – rekla je osoba koja, bar formalno, na papiru, vodi unutrašnju i spoljnu politiku države.

Ovakva izjava predsjednice Vlade, izazvala je salve smijeha, ali i očajanja kad ljudi vide kakve individue predvode državu i govore o njenoj budućnosti.

Nečuveno je da neko ko se nalazi na najvišoj funkciji u jednoj zemlji ne poznaje osnovnoškolsko gradivo, a o nekim višim znanjima možemo samo da pretpostavimo na kakvom su nivou. Mada, mnoga djeca i prije nego što krenu u prvi razred osnovne škole saznaju da je Božić dan Hristovog rođenja, te da se obilježava 25. decembra, odnosno, 7. januara u pravoslavnom svijetu.

Ovo je još jedan dokaz da su čak i najelementarnija znanja degradirana u “zlatnom dobu”, a da je jedini kriterijum poltronstvo i ulizištvo prema vođi i gospodaru. Ako Vučić kaže da je Isus Hrist rođen 14. februara, onda je zvanična teologija nemoćna da učini bilo šta, jer vučićevska se ne poriče i ona postaje zakon i svi treba da ga usvoje.

Tako uskoro možemo očekivati da Vučić kaže da ljeto počinje 21. decembra i svi ima da nose kratke majice i bermude.

Dobrodošli u Srbiju, a mozak ostavite ispred kapije.

direktno.rs

CATEGORIES
Share This