Zvezdi najveći sponzorski ugovor u sa privatnom firmom istoriji srpske košarke

Zvezdi najveći sponzorski ugovor u sa privatnom firmom istoriji srpske košarke

Zvezdi najveći sponzorski ugovor u sa privatnom firmom istoriji srpske košarke

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je da je srpski šampion potpisao najveći naslovni sponzorski ugovor sa privatnom kompanijom u istoriji srpske košarke. Crveno-beli su u ponedeljak zvanično saopštili da je kompanija „Meridijan bet“ novi generalni sponzor kluba.

Prvak Srbije i ABA lige ubuduće će imati i novo ime.

„Mnogo nam znači ovaj ugovor. Već od prvog januara bićemo KK Crvena zvezda Meridian Bet“, rekao je predsednik Zvezde Nebojša Čović.

„Osvojili smo mnogo trofeja, ali imamo još više ambicije. U tom smislu je ova saradnja značajna i drago mi je što su u Meridijanu prepoznali naš rad. Pregovarali smo više meseci pre nego što smo došli do dogovora. Hvala našem prethodnom nazivnom sponzoru Telekomu, koji će ostati u našem pulu. Poslednjih nedelja se javlja sve više sponzora koji u Zvezdi prepoznaju da mogu da ostvare marketinške i poslovne ciljeve“, dodao je prvi čovek šampiona Srbije.

Oglasio se i novi partner kluba sa Malog Kalemegdana.

„Veoma smo ponosni. Veliki korak za nas i za Zvezdu. Zacrtali smo visoke ciljeve i obostrano ćemo dati sve od sebe da ih ostvarimo. Zvezda je najveći brend u regionu, jedan od najvećih u Evropi. Potpisan je višegodišnji ugovor, najviši u istoriji regionalne košarke, verujem i najveći sa privatnom kompanijom u istoriji srpskog sporta“, kazao je Damjan Stamenković iz Meridijana.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1607421974690545667?s=20&t=JY9eZzh0_cp6rsbRUJ9n6Q

Okupljene novinare zanimalo je i koja je vrednost sponzorstva, a odgovor je pružio predstavnik Meridijan beta Mlađan Životić:

„Detalji će ostati tajna, ali to je najveći ugovor u regionalnoj košarci.“

Prema prethodnom sponzorskom ugovoru, Telekom je crveno-belima obezbedio 1,2 miliona evra, a saradnja sa Meridijan betom biće isplativija od toga za crveno-bele.

Nebojša Čović
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

(N1)

CATEGORIES
Share This