Zvezda se šepuri na vrhu, Partizan mora da se digne: Tabela Evrolige poslije mečeva vječitih, evo kakav ih sad raspored čeka

Zvezda se šepuri na vrhu, Partizan mora da se digne: Tabela Evrolige poslije mečeva vječitih, evo kakav ih sad raspored čeka

Navijači Crvene zvezde uživaju u prve dvije pobjede, pristalicama Partizana je jasno da će biti neophodno vrijeme da se potpuno novi tim uigra i automatizuje. Tim Janisa Sferopulosa je pobijedio Pariz i Baskoniju, a ekipa Željka Obradovića izgubila je od Baskonije i Reala.

Zvezda je dobro startovala s obzirom na to da je morala prve dvije utakmice da igra bez suspendovanog Miloša Teodosića. Iščupana je pobjeda u Parizu, lekciju je dobila Baskonija potom u Beogradu.Partizan je morao na dva gostovanja i ima za čime da žali prije svega kada je u pitanju Baskonija. Real nije mogao sebi da dozvoli novi poraz poslije startnog šoka protiv Bajerna, koji je bio bolji od Kraljeva sa 97:89.

U petak će se kompletirati drugo kolo, a na vrhu su sada Panatinaikos, Monako, Fenerbahče i Crvena zvezda sa 2-0, može da im se pridruži Žalgiris, koji igra protiv Olimpijakosa na gostovanju, pa to neće biti lak zadatak.

Što se rasporeda narednih pet utakmica tiče za vječite, neće biti lagan, niti je to moguće u takmičenju kakvo je Evroliga. Zvezda ima tri gostovanja, Feneru, Realu i Žalgirisu, koji je tradicionalno noćna mora u Kaunasu za crveno-bijele.

Sada je na Partizanu da iskoristi pakao Arene, protiv Bajerna, Virtusa i Monaka.

Agencije

CATEGORIES
Share This