Žoao Feliks katastrofalno debitovao za Čelsi (VIDEO)

Žoao Feliks katastrofalno debitovao za Čelsi (VIDEO)

Fudbaleri Čelsija doživjeli su novi neuspjeh u Premijer ligi, a Žoao Feliks je katastrofalno debitovao za „Plavce“. Poterov tim je sinoć izgubio u gostima od ekipe Fulama rezultatom 2:1 u zaostalom meču Premijer lige.

Fulam je potpuno zasluženo došao do nove velike pobjede i sa ova tri osvojena boda preskočio je čak i Liverpul i sada je šesti na tabeli, dok je očajni Čelsi sada tek 10. i teško da će se domoći i Evrope, a kamoli Lige šampiona.

Grem Poter je odlučio da odmah u vatru ubaci novajliju Žoaa Feliksa, ali Portugalac neće po dobrom pamtiti debi u Premijer ligi, pošto je u 60. minutu zbog preoštrog starta dobio direktan crveni karton i sigurno ga čeka nekoliko mečeva suspenzije!

https://twitter.com/CheIseaComps/status/1613663950587187201?s=20&t=5PPB-dX36GozmLj1hY_k4w

Čelsi ponovo nije bio na svom nivou, a od početka se vidjelo da je samo pitanje vremena kada će Čaloba koštati „Plavce“. U 25. minutu lopta je došla na lijevi bok do Vilijana, koji je zalomio u sredinu, šutirao, a njegov udarac zakačio je Čalobu i od stative prevario Kepu za 1:0.

Čelsi je uspio da izjednači odmah na startu drugog poluvremena, Maunt je iz prekida sa strane pogodio stativu, a na odbijenu je naletio Kulibali i pogodio za 1:1.

https://twitter.com/sportbible/status/1613649961312452608?s=20&t=_8xyS-SfAXnU3IKprNs_Lg

Onda su uslijedile nove muke za Čelsi – Zakarija je morao da napusti teren zbog povrede, a potom je poslije pet minuta i Feliks zaradio direktan crveni karton.

Fulam je brojčanu prednost umio da iskoristi, u 71. minutu Pereira je pronašao Karlosa Vinisijusa, koji je u stilu Aleksandra Mitrovića savladao Kepu za 2:1.

U finišu je Kai Haverc imao solidan pokušaj, ali to je bilo sve, Čelsi je upisao novi poraz, a Fulam slavi veliku pobjedu i bez najboljeg strijelca i igrača – Aleksandra Mitrovića.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This