„Žao mi je, pun sam nekih emocija“

„Žao mi je, pun sam nekih emocija“

Srpski napadač Aleksandar Mitrović iznio je utiske poslije Švajcarske i ispadanja sa Mundijala.

Poraz koji boli i kraj na Mundijalu.

– Težak poraz, dan, noć za nas i za sve u Srbiji. Žao nam je, ne znam šta bih rekao, pun sam emocija. Stvarno smo dali sve od sebe, ostavili smo sve na terenu, nije bilo dovoljno, idemo kući i nove obaveze. Trebaće vremena da de sve zaboravi.

Da li je ovo najteži tvoj poraz?

– Sigurno je ovo jedan od najtežih poraza u karijeri. Ne znam šta bih pametno rekao. Morao bih da pogledam utakmicu da vidim šta i kako. Naivni golovi bez opasnosti i to u 44. i 46. minutu kao deca. To je sve za dublju analizu. Ne bih izdvajao nikog, Švajcarska je bila bolja

Provokacije Šaćirija?

– Ne bih komentarisao. To je bilo i ostalo na terenu.

Šta je razlog poraza?

– Postojao je rizik pozadi, ovakve ekipe to kažnjavaju. Moramo detaljno da analiziramo. Nisam video kod penala, mislim da je bilo blagog kontanta.

Kakva je bila atmosfera u čitavoj ekipi?

– Bili smo grupa, fenomenalni, nije bio nijedan problem ostaćemo zajedno. Ovo je najbolja ekipa, atmosfera otkako sam ja ovdje. Nismo igrali dobar fudbal, nismo bili dovoljno dobri, očigledno da smo pravili mnogo grešaka.

Da li je ovo bilo bolje ili lošije od kvalifikacija?

– Mislim da smo igrali isto dobar fudbal, ali su nas greške kaznile sad. Zasluženo su svi ovde, moraš da igraš perfektno da bi prošli dalje.

Komentar o Piksiju, da li će možda otići?

– Ne, on ima punu podršku naroda i igrača. Nema potrebe za tim, on je stvorio ovu grupu, on nas je doveo ovdje, njemu idu najveće zasluge. Treba da odmorimo, da probamo da budemo bolji. Što se selektora tiče nikad bolje nije bilo.

 

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This