Za Mozzart, Novak Đoković je pobjednik Australijan opena!

Za Mozzart, Novak Đoković je pobjednik Australijan opena!

Mozzart je prema svojim igračima ispravio nepravdu koju je nanijela Australija – svi koji su se kladili da će Novak osvojiti Australijan open imaju dobitni tiket!

Kad doživiš brojne nepravde, pa i pored toga uspiješ da budeš najbolji svih vremena jasno je od čega si napravljen.

Novak Đoković još jednom je naišao na prepreku koja je, čini se, postavljena samo ispred njega i nikoga drugog – australijske vlasti prvo su mu odobrile vizu sa medicinskim izuzećem za dolazak u Melburn i učešće na Australijan openu, da bi sopstvenu odluku ukinule tek pošto je Đoković stigao na mjesto događaja.

Načinili su Australijanci presedan, držali najboljeg tenisera svih vremena u ekstradicionom pritvoru cijelu noć i na kraju mu saopštili da mu nije dozvoljen ulazak u zemlju, i da će biti deportovan nazad za Beograd.

Nevjerovatna odluka i nevjerovatna sramota za Australiju!

Ali za Mozzart, Novak je šampion, i samo on je jedini pravi osvajač Australijan opena 2022, šta god se dogodilo narednih dana.

Zato je regionalni lider u priređivanju igara na sreću donio odluku da isplati sve tikete na kojima su igrači tipovali da će Novak Đoković osvojiti prvi grend slem u sezoni.

Podsjetimo, Mozzart nije priznao nepravdu ni 2019. godine, kada je Novak izbačen sa US opena jer je nenamjerno pogodio sudiju lopticom – i tada je za Mozzart Novak bio jedini pravi pobjednik, pa je i tada isplatio sve tikete na kojima je odigrano da će Đoković biti pobjednik US opena.

Nole, ti si šampion!

A.E.

CATEGORIES
Share This