„To je nešto što je nezapamćeno“ Oglasio se i Nikola Jokić nakon tragedije u Srbiji (VIDEO)

„To je nešto što je nezapamćeno“ Oglasio se i Nikola Jokić nakon tragedije u Srbiji (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić, član Denvera, prestravljen je zbog dešavanja u Srbiji prethodnih dana.

Otome je govorio i za američke medije pred gostovanje Finiksu.

– To je nešto što je nezapamćeno u Srbiji. Žao mi je zbog svega kroz šta te porodice prolaze. To je nešto za šta nećeš da čuješ. Zatekne vas kad se desi tako nešto tako blizu vama, u Srbiji, gdje se to nikad nije desilo. Teško je i iskreno, bio sam iznenađen. Govorili smo da toga nema kod nas, to je samo mišljenje, ali nije tačno. Ljudi, djeca, svi oni imaju probleme i moramo da brinemo o svima. Ako neko nije dobro, pitajte ga da li je u redu. Ako je neko tih, pitajte ga kako je, iskreno to uradite, možda će to pomoći – rekao je Jokić, a prenosi Sportal.

Nakon masovne pucnjave u školi u kojoj je ubijeno osmoro dece i radnik obezbjeđenja u beogradskoj osnovnoj školi, zvijezda Dalas Maveriksa Luka Dončić obavezao se da će platiti pogrebne usluge i savjetovanje za tugu za drugove i osoblje.

Dončić ima duboke porodične veze sa Beogradom. Slovenački košarkaš ima baku, tetku, ujaka i rođaka tinejdžera koji žive u Srbiji. Njegov otac Saša je Srbin. Dončić je zatražio da pruži kratkoročnu pomoć za nastradale u masovnoj pucnjavi i planira da bude dio svake dugoročne pomoći koja proiziđe iz smrtonosne pucnjave u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u srijedu.

https://twitter.com/katywinge/status/1654231344954900480?s=20

– Zbog tragedije i izgubljenih dječijih, nevinih života moje srce je slomljeno! Moje misli su sa porodicama žrtava i cijelom nacijom. Moja fondacija, povodom ovog teškog i nemilog događaja, pruža podršku svim porodicama, učenicima i nastavnicima osnovne škole Vladislav Ribnikar – napisao je na Tviteru Dončić.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This